Події
17 жовтня 2016
У Тернополі священики побилися у нічному клубі (відео)
Святі отці відпочивали з дівчатами та долучилися до масової бійки.
news-image

Як повідомили у програмі ТСН.Тиждень, до редакції потрапило відео з нічного клубу в Тернополі, передає «Є!»

На ньому - один із найвпливовіших ієрархів Української автокефальної православної церкви архієпископ Мстислав розважається і танцює з дівчатами.

Він там був не один, а в компанії священиків.

Владика прийшов у компанії з настоятелем церкви Різдва Христового у Тернополі отцем Ігорем Семирозумом, скарбником цієї церкви протоєреєм Володимиром Герасимчуком та іподияконом Віталієм Окунським.

Чи то алкоголь, чи то щось інше, але Владика не соромиться і на людях дає волю рукам і тілу. Гарячі дівчата просто зводять церковника з розуму.

Далі найцікавіше – поки Владика запалює з дівчатами, його підлеглі починають бійку. Спочатку скарбник церкви в чорній куртці завдає удару відвідувачу, опісля долучається іподиякон Віталій Окунський і дає ляпаса. Клірика ледь стримують. Потім уже й сам Владика прикладається кулаком.

Далі починається боротьба і боксерські удари іподиякона.

Мстислав намагається заспокоїти своїх підлеглих. Проводить роз'яснювальну роботу.

У коментарі ТСН архієпископ Мстислав заперечив і бійку, і нічні розваги. Проте факт підтвердила поліція.

ТСН також звернулася до предстоятеля Української автокефальної православної церкви Макарія, аби той прокоментував нічне життя одного з ієрархів своєї церкви. Макарій відмовився у присутності камери переглядати скандальне відео. Проте стало відомо, що цей скандал будуть обговорювати на соборі УАПЦ у вівторок, 18 жовтня. Там і мають вирішити долю архієпископа Мстислава.

Читайте також: Як одягались українські чоловіки 100 років тому? (відео)