Київ
17 жовтня 2016
Віталій Кличко презентує Київ на конференції ООН
Конференції ООН Habitat відбуваються раз на 20 років.
news-image

Київський міський голова Віталій Кличко візьме участь у конференції ООН з питань сталого розвитку міст Habitat III та презентує потенціал Києва, передає «Є!» із посиланням на прес-службу КМДА.

Конференція відбуватиметься з 17 до 20 жовтня у столиці Еквадору Кіто.

Зокрема, Віталій Кличко візьме участь у заході «Трансформації у містах Східної Європи», організатором якого виступає федеральне міністерство з питань навколишнього середовища, охорони природи, будівництва та безпеки ядерних реакторів Німеччини.

Про те, як розвиваються постсоціалістичні міста в Європі, презентацію представлять разом Київ та Берлін.

Також відбудеться низка двосторонніх зустрічей Віталія Кличка з мерами міст, політиками та експертами у сфері міського розвитку.

Конференції ООН Habitat відбуваються раз на 20 років та мають на меті напрацювання підходів до сталого розвитку міст та вирішення нагальних глобальних проблем, з якими стикаються міста.

Цього року у роботі заходу візьмуть участь експерти з розвитку міст, делегації на чолі з мерами Барселони, Берліну, Боготи, Буенос-Айресу, Бонну, Будапешту, Кельна, Гельсінкі, Мадриду, Парижа, Стамбула, Пекіна, Монреалю, Рабату, Аддис-Абеби, Сеулу тощо.

Читайте також: Російський депутат запропонував назвати іменем Мотороли школу в Петербурзі