Київ
18 жовтня 2016
Кличко домовився з інвесторами щодо добудови Подільсько-Воскресенського мосту
Німці виділять 200 тисяч євро на експертизу проекту.
news-image

Німецька сторона виявила зацікавленість у реалізації проекту добудови Подільсько-Воскресенського мосту в Києві та виділить 200 тисяч євро для проведення технічної і фінансової експертизи проекту. Про це Київський міський голова Віталій Кличко написав на своїй сторінці у Facebook, передає «Є!» із посиланням на прес-службу КМДА.

Кілька днів тому у Франкфурті зустрічався з представниками німецького бізнесу щодо добудови Подільсько-Воскресенського мосту. Переговори з німцями веду з цього приводу вже деякий час і є велика зацікавленість. І не просто зацікавленість, а й перші результати. Німецька сторона виділяє 200 тисяч євро на здійснення технічної і фінансової експертизи проекту. Після цього рухатимемося далі, – написав мер.

Він також прокоментував обговорення в мережі його обмовки під час нещодавнього прямого ефіру на телебаченні.

Завдяки тому, що з цього гуморять, багато людей дізналося (і це добре), що Київ отримав безкоштовно сучасну снігоприбиральну техніку від наших німецьких друзів. 15 одиниць. З ефіру вийшло, що 16, але, думаю, це не проблема. Домовлюся ще про одну, – додав Віталій Кличко.
Читайте також: У Києві під час мітингу на станції «Героїв Дніпра» автівка в'їхала в натовп (відео)