Інтернет
18 жовтня 2016
Савченко готова поїхати відпочити в Росію
Надія Савченко заявила, що готова їздити не тільки на окуповані території України, але і саму Росію.
news-image

Про це на своїй сторінці в Facebook написав блогер Мирослав Олешко. За його словами, зв'язковим між Савченко і Медведчуком є його дружина Оксана Марченко, яка зустрічалася з Вірою Савченко. Так само Надія і Віра дружать з людиною Медведчука Володимиром Рубаном, передає «Є!».

(Орфографія і пунктуація автора збережені, – прим. Є l Єдність.інфо).

«У нас що, заборонено їздити в Росію? Я ще не думала їхати, але тепер задумалася. Поїду до друзів, вони мені покажуть Уральські гори та інші краси Росії. Я буду їздити куди захочу», – заявила емоційно Савченко.

 

«Як бачите, у Савченко в ефірі не хіло бомбанул горище. А все із-за Івана Винника, який до цього по телефонному дзвінку в студію заявив про зраду Надії Савченко, яка співпрацює з Медведчуком. До речі, в цьому ж інтерв'ю, Надія збрехала, що не знайома з Віктором Медведчуком», – зазначив Олешко.


Блогер висловив сумнів, що Перел, Афанасьєв або Сенцов коли захочуть їздити в Мордор на відпочинок до друзів. Для України, звичайно ж було б дуже добре, якби Савченко поїхала в Росію, але перед цим склала мандат і відмовилася від українського громадянства.