Політика
18 жовтня 2016
Коли в Україні настане справжня і нещадна боротьба з корупцією?
«Корупційне безсмертя»
news-image

Насправді, наші структури, покликані боротися з корупцією, насправді займаються постановкою шоу для українського суспільства. Повірте, як в Україні, так і за кордоном, прекрасно знають стан справ з корупцією, який зараз перебуває у своїй найвищій стадії розвитку, посилаючись на «Є!».

Корупція збагачується кров'ю війни і намагається залишитися безсмертною в нашій країні. Але і країнам Заходу не пощастило з «русским миром». Бо кремль вдарив корупцією по найвищих ешелонів влади. Громадянське суспільство Франції та Німеччини не може контролювати Путіна, який вже не приховуючи купує високопоставлених чиновників Заходу. Але для України боротьба з корупцією залишається найважливішим пріоритетом сьогоднішнього дня. Особливо корупція у сфері освіти, тому що аксіома «Діти - наше майбутнє» вже доведена самим життям та історією розвитку світового суспільства. Саме тому мене турбує той стан справ, у якому зараз знаходиться Маріупольський державний університет.

На моє ім'я - голови громадського формування «Маріупольська Команда» - прийшов лист від студентів Маріупольського державного університету. Факти, викладені у листі, не дивують, саме так у наші дні проходить у кожному вищому навчальному закладі навчальний процес. Але якщо ми не поборемо зараз цей найстрашніший вид – «освітньої корупції», яка руйнує і знищує в молодому поколінні віру в справедливість і моральність, то скоро в країні у нас не залишиться жодного ОСВІДЧЕНОГО молодого спеціаліста.