Війна
19 жовтня 2016
За 5 українських політиків запропонували винагороду по 5000 доларів
В «чорний список» потрапили особи, які начебто причетні до смерті ватажка бойовиків «Мотороли».
news-image

За голови п'яти українських політиків, нібито причетних до смерті ватажка угруповання "Спарта" Арсенія Павлова (Мотороли), запропонували винагороду за 5 тисяч доларів за кожного.

Скріншот з "комерційною пропозицією" деякого Ніка Чеботаревіча опублікував заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України Георгій Тука в Facebook, інформує «Є!» з посиланням на from-ua.

"Якась дивна добірка" замовлення ", як на мене. Але у кожної вати свої вавки. Після останнього ефіру у Савіка Шустера хтось в коменти додав:" Схоже, з ним можна домовлятися ". Якщо це -" надії "якого-то колорадського героя, то майте на увазі: "домовлятися" зі мною нема про що. Ви для мене не опоненти, а вороги. Були, є і будете ", - написав у коментарі Тука.



Відзначимо, що в "чорний" список крім нього також потрапили лідер "Свободи" Олег Тягнибок, позафракційний народний депутат, перший командир полку "Азов" Андрій Білецький, мер Дніпра Борис Філатов, голова Верховної Ради Андрій Парубій.

Станом на вівторок, 18 жовтня, дію облікового запису Ніка Чеботаревіча в Twitter призупинено.