Суспільство
19 жовтня 2016
Брат Обами підтримає Трампа під час президентських виборів
Барак Обама колись тісно спілкувався з Маліком, проте пізніше їхні стосунки охололи.
news-image

Зведений брат Барака Обами прийде на майбутні президентські дебати в Університеті Невади в Лас-Вегасі, щоб підтримати республіканця Дональда Трампа, який претендує на вищий державний пост в США. Про це Малік Обама заявив в опублікованому у вівторок інтерв'ю газеті New York Post, передає «Є!»

Чинний президент США Барак Обама раніше неодноразово підкреслював, що підтримує кандидата від демократів Гілларі Клінтон. Тим часом його зведений брат, який народився в Кенії, але прожив багато років в США, на 90-хвилинних дебатах політиків в Лас-Вегасі буде гостем Трампа.

Я дуже радий, що буду на дебатах. Трамп може зробити Америку знову великою, - вказав Малик Обама, який ще в липні заявив, що має намір голосувати за республіканця на виборах.

Трамп, зі свого боку, зазначив, що "з нетерпінням чекає зустрічі з Маліком".

Він розуміє ситуацію набагато краще свого брата, - підкреслив мільярдер.

Малик Обама також повідомив журналістам New York Post, що сумнівається в неупередженості провідних ЗМІ США при висвітленні виборчої кампанії в країні, а також вважає безпідставними звинувачення на адресу Трампа в домаганнях по відношенню до жінок.

Я їм не вірю. Чому вони не виступили раніше? - сказав брат президента США.

В останні дні кілька жінок повідомили про нібито домагання з боку республіканця, Трамп заперечує ці твердження.

Родич американського лідера також піддав критиці Клінтон за її роботу на посаді державного секретаря США. На думку Маліка Обами, суперниця Трампа на виборах несе відповідальність за хаос на Близькому Сході, а також за смерть колишнього лівійського лідера Муаммара Каддафі, якого брат президента США раніше називав своїм близьким другом.

Подивіться, яка ситуація в Лівії зараз, - вказав він.


Як зазначає New York Post, Барак Обама колись тісно спілкувався з Маліком, проте пізніше їхні стосунки охололи, в останній раз вони бачилися в серпні 2015 року.

Я зайшов в Білий дім, щоб привітатися, наніс візит ввічливості. Як завжди все було в неприступній манері, дуже по-діловому, дуже формально, - сказав брат президента.
Читайте також: Курс валют на 19 жовтня