Суспільство
19 жовтня 2016
Шеф-кухаря пітерського бару звільнили за коментар про загибель Мотороли
Згодом чоловік попросив вибачення за свій допис.
news-image

Коментар з приводу загибелі  бойовика Арсена Павлова (Мотороли) коштувала роботи шеф-кухарю одного з пітерських ресторанів, передає «Є!»  із посиланням на МК.ru.

Сталося це після того, як інтернет-користувачі почали залишати негативні коментарі на адресу закладу.

З нами більше не працює Григорій Пашукевіч! Він не є більш ні кухарем, ні засновником!- йдеться на сторінці закладу в соціальних мережах.

Скандал розгорівся після того, як Пашукевіч прокоментував звістку про смерть Мотороли. У своєму короткому віршованому коментарі він написав, що Павлов до війни на Донбасі раніше працював на автомийці, а його дружина нібито була дівчиною легкої поведінки, але зараз вони стали «надією "ДНР"».



Пізніше кухар видалив свою коментар, однак до того моменту користувачі встигли зробити скріншоти. Також вони з'ясували місце роботи Пашукевіча і почали залишати на сторінках закладу негативні відгуки. Крім того, користувачі стверджують, що в Інтернеті можна знайти фотографію, де Григорій Пашукевич позує в футболці з українським гербом.

Незабаром після цього керівництво ресторану вирішило розлучитися з шеф-кухарем. Сам він опублікував повідомлення, в якому попросив вибачення.

Читайте також: Труну з тілом Мотороли доставили у театр (фото)