Резонанс
19 жовтня 2016
Вдова терориста Мотороли жадає помсти
Вдова Арсена Павлова написала, що Моторола буде з нею завжди поруч і вона його не забуде ніколи, оскільки він їй подарував щастя.
news-image

Вдова терориста Мотороли Олена Павлова (Коленкіна) обіцяє помститися за смерть вбитого карателя і влаштувати таку війну, від якої мало не здасться. "ВКонтакте" Коленкіна виклала фото з убитим бойовиком і їх спільними дітьми.  Коленкіна вперше опублікувала фото з дітьми, показавши обличчя доньки, до цього вона фотографувала дітей або зі спини, або з таких ракурсів, коли розглядати кадри було важко, пише «Є!».

За одними даними, у Мотороли четверо дітей, двоє - від першого і законного шлюбу з росіянкою Вікторією Кондрашовою, двоє - від "шлюбу" з мешканкою Слов'янська Оленою Коленкіною. За іншими даними, перша дружина бойовика вийшла заміж і живе вже в іншому щасливому шлюбі, від якого у неї народилася дочка, яка не має відношення до терориста.

Зараз 29-річна Вікторія Кондрашова живе в Краснодарському краї, в станиці Красномінській. Їх спільний з бойовиком син цього року пішов у перший клас.

Кондрашова зізналася, що після зради Мотороли вона довго не могла прийти до тями, вона навіть зробила запис, коли її чоловік вінчався з Коленкіною: "Складно, коли не знаєш, важлива ти людині або нічого не значиш. Коли він говорить одне, а робить інше, складно, коли ти не розумієш, як далі спілкуватися, тому що він і не відпускає, і не тримає ", - потім жінка пост з соцмережі видалила.

В останні роки бойовик намагався налагодити спілкування з першою дружиною: Кондрашова запевняє, що терорист дзвонив і передавав синові багато грошей.

Тим часом друга дружина Мотороли погрожує помстою за смерть вбитого терориста. На її сторінці з'явилися пости в честь знищеного Мотороли і клятва про те, що вона просто так це не залишить.