Колишній соліст «Братів Грім» вирішив стати жінкою
Борис Бурдаев вирішив змінити стать.
news-image

Екс-учасник групи «Брати Грім» планує зробити операцію по зміні статі. Про це розповів продюсер Бориса Бурдаєва Андрій Бородін, передає «Є!» із посиланням на Viva!

Раніше артист вже заявляв про свою нетрадиційну орієнтацію, а тепер, за словами продюсера, колишній соліст «Братів Грім» навіть шукає клініку, де можна буде провести операцію зі зміни статі.

Я проти цього. Я йому заявив - якщо він змінить стать, я перестану з ним працювати. Якщо людина змінює свою стать, ви розумієте, що відбувається з її психікою? Це нездорова, неадекватна людина. А навіщо мені такі люди? Подивіться його «Інстаграм», зверніть увагу, як багато він знаходиться за кордоном. Однак поки дата операції не призначена, - пояснив Андрій Бородін в інтерв'ю« СтарХіту ».

Поки що Борис виступає на запланованих концертах. Але продюсер артиста готовий піти на радикальні заходи в разі, якщо той змінить стать.

Я його попереджав, що розірву з ним контракт. Але якщо людина йде на такі заходи, то він сам до цього прагне. Він розуміє, що ніяк не зможе заробляти гроші під ім'ям «Братів Грім», якщо стане жінкою, - розповів Андрій.
Читайте також: Українка отримала титул «Princess of the Europe» на світовому конкурсі краси (фото)