Інтернет
21 жовтня 2016
В інтернеті уже розкритикували підвищення зарплат депутатам
20 жовтня Верховна рада з 1 листопада вдвічі підвищила зарплати народним депутатам.
news-image

Користувачі соціальних мереж критично сприйняли новину про те, що 20 жовтня Верховна рада з 1 листопада вдвічі підвищила зарплати народним депутатам.

Згідно з цим рішенням, зарплата глави парламенту складе до 30 мінімальних зарплат (43,5 тис. гривень), його першого заступника та заступника - до 28 мінімальних зарплат (40,6 тис. гривень) та депутатів - членів комітетів - до 25 мінімальних зарплат (36 тис. 250 гривень), інформує «Є!» з посиланням на Апостроф.

Це рішення в мережі викликало бурю емоцій.

"Я вірила-вірила (адже я у мами оптиміст), що настане той день, коли у "лісі шось здохне", і наші "реформатори" зроблять прорив. Почнуть порядні декларації заповнювати, або нормальний бюджет приймати, або, або, або.. Але сьогодні настав той день, коли мимоволі хочеться кричати: "це пі** * ц, товариші" і ретируватися в захід. Безсовісні. У мене все", - пише користувач Христина Бутко.
"Іноді складається враження, що 50 відсотків роботи українського парламенту – підготовка, написання та прийняття рішень про підвищення собі коханим зарплат. На моїй пам'яті, це вже то п'яте чи шосте підняття", - журиться користувач Ірина Кирпа.

Читайте також: Опубліковано список депутатів, які проголосували за підвищення своїх зарплат