Війна
21 жовтня 2016
Порошенко пояснив, як можна повернути Донбас Україні
Україна заплатить величезну ціну за те, що Мінські угоди порушуються з боку РФ.
news-image

На думку президента, унікальна солідарність європейських, американських, канадських партнерів України - вагома причина для оптимізму щодо впровадження Мінських домовленостей.

Сьогодні в Брюсселі на спільній прес-конференції з генеральним секретарем НАТО Йенсом Столтенбергом Президент України Петро Порошенко підкреслив, що практичні кроки по впровадженню "дорожньої карти" виконання Мінських угод дозволять повернути український суверенітет на окупований Донбас, інформує «Є!» з посиланням на NewsOnline24.

"Україна заплатить величезну ціну за те, що Мінські угоди порушуються з боку РФ, це сотні українських солдатів і цивільних осіб, яких вбивають російські окупаційні сили. Якщо ми підтримаємо "дорожню карту" практичними діями, це нам дозволить досягти прогресу, щоб повернути український суверенітет на окуповані території", - заявив Порошенко.

Також глава української держави додав, що унікальна солідарність ЄС, американських, канадських партнерів, усього світу демонструє ще одну причину для оптимізму щодо впровадження Мінських угод.