Суспільство
21 жовтня 2016
Учасник АТО вбив та розчленував чоловіка похилого віку
Колишній боєць АТО затіяв сварку із власником квартири, яка дійшла до вбивства.
news-image

У Кременчуці колишній боєць АТО вбив і розчленував літнього чоловіка. Про це інформує прес-служба Кременчуцького відділу поліції. Жорстоке вбивство було скоєно ще 5 жовтня, але відомо про подробиці стало лише сьогодні.

Сусіди 19 жовтня звернулися в поліцію і повідомили про зникнення 78-річного сусіда. Люди заявили, що дідусь на початку жовтня пішов з дому і не повернувся. В ході перевірки прилеглих до будинку територій біля недобудованого приміщення на вулиці Київській в каналізаційному колекторі поліцейські виявили пакети чорного кольору, а також господарську сумку зі специфічним запахом, інформує «Є!» з посиланням на АСН.

У сумці були частини тіла зниклого пенсіонера. Як вдалося встановити, 32-річний житель Кременчука, колишній учасник бойових дій на Донбасі, орендував кімнату в квартирі літнього чоловіка. 5 жовтня в ході сварки квартирант вдарив чоловіка, який при падінні вдарився головою і втратив свідомість. Не приходячи до тями, чоловік помер.

7 жовтня учасник АТО розчленував тіло покійного і викинув в різні каналізаційні люки. Злочинець користувався банківською карткової убитого і навіть заклав його речі в ломбард, тому знайти його було не важко. Розпочато кримінальну справу.