Суспільство
22 жовтня 2016
На концерті Потапа і Насті протестувальники залили кров'ю хол клубу (фото)
У Хмельницьку бойкотували концерт противники дуету Потапа і Насті Каменських.
news-image

У хмельницькому клубі "СВ", де мало відбутися виступ відомого українського дуету, мітингувальники залили підлогу і стіни кров'ю, а також закидали будівлю яйцями.

Перед початком виступу на вулиці перед клубом була організована акція протесту, на якій учасники мітингу звинувачували Потапа і Настю у виступах на території країни-агресора - Росії. В руках у мітингувальників були транспаранти і мегафони, інформує «Є!».

Активісти в масках закликали бойкотувати культурний захід, а також скандували: "Ганьба!".

Після цього активісти кинули в будівлю банку з червоною рідиною і почали обливати нею стіни. Раніше передбачалася, що це була червона фарба, проте видання повідомляє, що в банках перебувала кров тварин.

До мітингувальників вийшов директор закладу і спробував їх заспокоїти. Однак навіть повідомлення про скасування концерту не охолодило запал активістів, і в хід пішли петарди і димові шашки. Крім того, учасники протестної акції залили кров'ю і хол клубу.

Всього в акції взяли участь близько ста осіб. Для розгону демонстрація прибула місцева поліція. Деякі активісти вступили в зіткнення з правоохоронцями.