Події
24 жовтня 2016
Священику, що насмерть збив трьох жінок, обрано запобіжний захід
У крові священика було виявлено алкоголь.
news-image

Як повідомили у прес-службі Ужгородського міськрайонного суду, судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою для священика, що підозрюється у смертельному ДТП на Виноградівщині, передає «Є!»

Зазначається, через те, що 78-річний священнослужитель перебуває на стаціонарному лікуванні в медичному закладі, а його транспортування медпрацівниками не рекомендоване, за попереднім погодженням з лікарями, судове засідання відбулося  дистанційно - в режимі відеоконференції .    

Під час слухання справи, правоохоронці наполягали на обранні найсуворішого запобіжного заходу, пов’язаного з ізоляцією підозрюваного від суспільства.

На противагу, адвокат 78-річного підозрюваного, просив суд зазначене клопотання не задовольняти й обрати особисте зобов’язання як запобіжний захід на час проведення розслідування злочину.

Слідчим суддею також враховано позитивні відгуки, що надійшли до суду, від єпархії, в якій служить священик та з місця проживання особи, - повідомили у прес-службі.

Проте, враховуючи тяжкість учиненого злочину, й наслідки діяння – смерть трьох жінок, суд обрав священнослужителю тримання під вартою як запобіжний захід на час проведення слідства,  без визначення розміру застави.  

Нагадаємо, у четвер, 20 жовтня, 78-річний священик на "Ауді" збив насмерть трьох пішоходів у Закарпатській області. Потерпілі - жінки 51, 63 і 76 років - померли від травм на місці. Водія, який скоїв смертельну ДТП освідчили на стан алкогольного сп’яніння. Було виявлено залишки алкоголю в крові.   

Читайте також: На Закарпатті 78-річний священик збив насмерть трьох пішоходів