Резонанс
24 жовтня 2016
Аброськін повідомив, звідки у дружини Мотороли український паспорт
Бланки паспортів були викрадені у Слов'янську.
news-image

Начальник ГУ Національної поліції в Донецькій області В'ячеслав Аброськін прокоментував документи дружини бойовика Мотороли, що декілька днів назад з’явились на деяких сайтах, передає «Є!»

Зокрема, йдеться про фотографії паспорту громадянки України, нібито виданого 11 лютого 2014 року Новоазовським РВ ГУДМС України в Донецькій області, ВТ 093466, на ім'я Павлової Олени Олександрівни.

Нами встановлено, що бланк паспорту із зазначеною серією та номером значиться викраденим за часів окупації Слов'янська незаконними збройними формуваннями.

Так, 6 травня 2014 року у Слов'янському відділі ГУДМС України в Донецькій області четверо озброєних членів НЗФ "ДНР" під загрозою застосування зброї примусили начальника відділу видати чисті бланки паспортів в кількості 160 штук.

Ось один із вкрадених бланків і "знайшовся", в якому намалювали те, що захотіли. Чекаємо появи наступних викрадених бланків, - написав В'ячеслав Аброськін.

Факт викрадення та використання підроблених документів зареєстрований, проводиться відповідна перевірка слідчим підрозділом поліції Донеччини.