Київ
24 жовтня 2016
Неподалік від метро «Бориспільська» зґвалтували та пограбували киянку
34-річна жінка гостювала у подруги та прямувала додому.
news-image

Як повідомили у київській поліції, близько 20-ї вечора до чергової частини надійшло повідомлення про зґвалтування. На місце події негайно прибув автопатруль і слідчо-оперативна група, передає «Є!»

Неподалік від метро «Бориспільська» у лісосмузі правоохоронці виявили 34-річну жінку, яка розповіла, що гостювала у подруги. Годину тому, попрощавшись із друзями, вона прямувала додому.

Йдучи в неосвітленому місці, почула кроки двох чоловіків, які вдарили її по голові та силоміць затягнули у кущі. Один із них наказав жінці зняти з себе золоті прикраси та віддати гроші.

Також із сумки вони забрали банківську картку, мобільний телефон і кошти, а потім під погрозами зґвалтували, - розповіли у поліції.

 Після злочину невідомі втекли, а жінка, оговтавшись, вийшла до зупинки громадського транспорту, де звернулася за допомогою до перехожих. Небайдужі громадяни відразу викликали лікарів та поліцію.

За фактом відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 153 (Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом), ч. 1 ст. 152 (Зґвалтування) та за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) КК України.

Правоохоронці проводять заходи, спрямовані на затримання зловмисників.

Читайте також: «Ваш син у поліції, потрібні кошти» - шахрайська схема досі працює