Світ
26 жовтня 2016
У США вийшов рекламний ролик з гавкаючою Гілларі Клінтон (відео)
Ролик проплачений комітетом дій Great America, який підтримує Дональда Трампа.
news-image

Новий рекламний ролик, який зображає гавкіт кандидата в президенти США від Демократичної партії Гілларі Клінтон, вийшов іспанською мовою, передає «Є!»

Голос за кадром говорить:

Якщо ви хочете завести собаку, то доведеться погодитися і на вошей.

Відео транслювалося по одному з телеканалів Лас-Вегаса (штат Невада), а його уривок розміщений в сервісі мікроблогів Twitter, повідомила у вівторок газета The Wall Street Journal.

Згідно з її даними, рекламний ролик був проплачений комітетом дій Great America, який за весь час передвиборчої кампанії в США витратив на ці цілі $ 12 млн. Як стверджується на сторінці в соціальній мережі Twitter компанії Kantar Media, яка займається моніторингом ЗМІ та медіа аналізом, Great America підтримує кандидата від республіканців Дональда Трампа.

За основу взято уривок виступу Клінтон на мітингу в Неваді в лютому поточного року. Демократ на сцені імітувала стару рекламу, в якій спеціально навчений собака гавкав щоразу, коли чув брехню з вуст політиків.

У новому рекламному ролику використані фотографії Клінтон ще в ранзі держсекретаря США на зустрічах з колишніми лідерами країн, діяльність яких в США прийнято вважати спірною (президентами Бразилії Ділмою Руссефф, Аргентини Крістіною Фернандес де Кіршнер, Венесуели Уго Чавеса). Кожен знімок супроводжується написами по-іспанськи "корупція", "тиранія", "хабарництво".