Події
26 жовтня 2016
Прем'єр-міністра Росії Медведєва евакуювали із залу форуму в Сколкові
Це вже другий інцидент під час форуму "Відкриті інновації".
news-image

Прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв разом з учасниками форуму "Відкриті інновації" був змушений евакуюватися із залу, де проходить форум, передає «Є!» із посиланням на ТАРС.

Під час дискусії ведучий закликав "з метою безпеки покинути приміщення". Присутні попрямували на вихід.

У корпусі, де проходить форум - виразний запах гару і висить легкий дим, передає кореспондент ТАРС. За його даними, пожежа була на другому поверсі. В даний час її вже загасили.Щоб розвіяти гар і задимлення, в корпусі включена система вентиляції.

За словами очевидців інциденту, під час пленарного засідання в куполі над залом щось зашуміло, потім сталося коротке замикання, були навіть видно невеликі спалахи.

Раніше під час однієї з сесій, що проходять в рамках форуму "Відкриті інновації", несподівано вимкнулося світло і відключилися мікрофони спікерів. Фахівцям Сколкова знадобилося приблизно 20 хвилин для того, щоб відновити електроживлення, включити світло і мікрофони спікерів.

У той же час журналісти звертали увагу на те, що на форумі є проблеми зі швидкістю Wi-Fi, а в ряді приміщень, де проходить форум, погано працює стільниковий зв'язок.

Читайте також: Через програму Дмитра Кисельова МЗС Угорщини викликав посла РФ