Суспільство
27 жовтня 2016
В Донецькій області 2-річна дитина замерзла на порозі рідного дому
Вночі дитина пішла на вулицю сама, але відчинити двері назад не змогла.
news-image

У селищі Володимирівка на Донбасі на смерть замерзла 2-річна дитина.

Про це повідомляє Волноваський відділ поліції Донецької області, інформує «Є!» з посиланням на ТСН.

Поліцейські встановили, що вчора ввечері сім'я хлопчика святкувала день народження. Потім батько пішов на роботу у нічну зміну, вдома залишилися 27-річна дружина, її батьки та сини, 7 та 2 років. Рано-вранці, коли чоловік повернувся додому, він побачив на вулиці, на порозі свого дому, молодшого сина, який не рухався.

Наразі відомо, що вночі дитина, не зумівши розбудити нікого з дорослих, пішла на вулицю сама, але відчинити двері назад не змогла. Хлопчика доставили до лікарні тоді, коли в нього не було навіть пульсу. Медики намагалися врятувати хлопчика, кілька годин боролись за його життя, але безрезультатно.

Варто відзначити, що на обліках у соціальних службах родина не перебувала, серед сусідів характеризується як благополучна. На місці працює слідчо-оперативна група поліції. Обставини події з'ясовуються.

За фактом відкриті два кримінальних провадження – ч.2 ст.15, п.2 ч.2 ст.115 (Умисне вбивство малолітньої дитини) та ст. 166 (Злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування) Кримінального кодексу України.