Світ
30 жовтня 2016
Дружина Кім Чен Ина не з'являється на публіці вже сім місяців
Востаннє першу леді бачили у березні.
news-image

Перша леді Північної Кореї Лі Соль Джу не з'являлася на публіці протягом семи місяців. Про це повідомило японське інформаційне агентство Kyodo з посиланням на аналіз північнокорейських ЗМІ, передає «Є!»

За даними агентства, востаннє перша леді з'являлася на публіці 28 березня 2016 року, супроводжуючи чоловіка під час відвідин нового комерційного району та оздоровчого комплексу в Пхеньяні.

Раніше Лі Соль Джу супроводжувала чоловіка на громадських заходах 18 раз в 2012 році, 22 рази в 2013 році, 15 разів а 2014 році і лише три рази в цьому році.

Лі з'являлася на публічних заходах кожні два місяці в минулому році, але жодного разу за останні сім місяців цього. Це досить незвично, - наводить агентство слова північнокорейського оглядача.

Деякі джерела припускають, що зникнення першої леді пов'язано з перевіркою її діяльності молодшою ​​сестрою Кім Чен Ина Кім Йо Чен, інші вважають, що справа може бути в вагітності або сімейному розладі.

Ще в 2013 році Лі ненадовго припиняла свою громадську діяльність в зв'язку з появою інформації про те, що вона має відношення до непристойного відео за участю північнокорейської жіночої музичної групи.

Читайте також: Новою «Міс Земля» стала мешканка Еквадору