Суспільство
31 жовтня 2016
Віктор Ющенко вийшов у світ з молодшою дочкою
Екс-президент відвідав кінофестиваль разом зі своєю дружиною та молодшою ​​дочкою Христиною.
news-image

Віктор Ющенко відвідав кінофестиваль разом зі своєю дружиною Катериною і молодшою ​​дочкою Христиною. В інтерв'ю третій президент України розповів про плани доньки на майбутнє, а також повідав, як контролює женихів дівчаток, передає «Є!» із посиланням на Viva!

Для Христини ще не настав час, щоб вести про це розмову. Зараз вона "у справах" і вибирає, де хоче вчитися. Щомісяця або півтора вона змінює професію. То хоче бути фотографом, вести підводні зйомки, то їй хочеться бути головним редактором журналу Discovery .

У середньої доньки - трохи складніше, тому мені вже треба брати мітлу і відмітати женихів. Головна профілактика, звичайно, через дружину йде, - зізнається Віктор Ющенко.

Розповів колишній президент і про плани середньої дочки. У наступному році Софія закінчує школу і вже вибирає університет.

Зараз вона вибирає 7 університетів, не всі закордонні. Мені б хотілося, щоб це було якомога ближче. Дівчаткам кажу, нехай призводять приймаків додому, я на це погоджуюся. Тільки щоб ми всі жили разом, - зізнався Ющенко в програмі "Світське життя ".

Читайте також: «Хочу заміж!» - 24-річна дівчина пропонує себе в дружини через Facebook