Економіка та бізнес
1 листопада 2016
В Україні вироблятимуть дизель стандарту Євро 5
Перехід на більш екологічне пальне
news-image

З кінця жовтня Шебелинське ВПГКН ПАТ «Укргазвидобування» розпочало виробництво зимового дизельного пального стандарту Євро 5 з граничною температурою фільтрованості -20 градусів С.

Про це повідомляється на сайті компанії, передає «Є!».

Перші партії зимового ДП виробництва Шебелинського ВПГКН будуть запропоновані до продажу на найближчих електронних біржових торгах, що відбудуться у вівторок, 1 листопада, на майданчику ТБ «Українська енергетична біржа», - йдеться у повідомленні.
Ми упевнено продовжуємо рухатись за чітко задекларованим планом модернізації. І сьогодні ми є свідками того, як Шебелинський завод перетворюється із аутсайдерів вітчизняного нафтового ринку на сучасне конкурентоспроможне підприємство, якість продукції якого повністю відповідає світовим стандартам, державним вимогам, очікуванням споживачів. Наразі підприємство переходить на випуск дизельного пального виключно стандарту Євро 5, – зазначив комерційний директор ПАТ «Укргазвидобування» Сергій Федоренко.

Також у планах компанії – подальша модернізація наявних виробничих потужностей з метою забезпечення стабільної якості продукції, збільшення обсягів переробки, а також нарощення продажів продукції за усіма каналами збуту.

Нагадаємо, що ПАТ «Укргазвидобування» у 2016 році повністю перейшло на випуск пального, що відповідає європейським стандартам якості Євро 4 та Євро 5.