Україна
2 листопада 2016
Затриманого на кордоні з РФ «антимайданівця» заарештували у Харкові
Активісту оголошено про підозру за ст. 109 Кримінального кодексу України (дії, спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади).
news-image

У Харкові активіста Антимайдану Єгора Логвінова, якого після звільнення під заставу затримали на україно-російському кордоні, арештували на три дні.

Про це повідомила начальник прес-служби Східного регіонального управління ДПСУ Оксана Іванець у Facebook, інформує «Є!» з посиланням на УНІАН.

«Сьогодні рішенням суду гр. України, який намагався вночі покинути Батьківщину поза пунктом пропуску, був заарештований за спробу порушення державного кордону України на три доби. Після цього він буде переданий до СБУ», - написала Іванець.

 31 жовтня, організатора референдуму з федералізації України в Харкові звільнили під заставу в 206,7 тис. грн. Того ж дня чоловік вийшов із колонії №43, де його тримали на ділянці СІЗО. А вже увечері його затримали на україно-російському кордоні.

Вчора, 1 листопада, йому оголошено про підозру за ст. 109 Кримінального кодексу України (дії, спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади) і буде обрано запобіжний захід.