Резонанс
2 листопада 2016
Михайло Добкін прокоментував дивну поведінку брата в Раді (відео)
Нардеп вважає поведінку свого брата нормальною.
news-image

Народний депутат Михайло Добкін прокоментував відео, на якому його брат Дмитро під час засідання Верховної Ради замовив дорогий тур та, вживши невідомий препарат, почав дивно себе поводити.  Новину повідомляє «Преса України», передає «Є!»

Зокрема, Михайло Добкін вважає поведінку свого брата у парламенті нормальною.

За його словами, ЗМІ роблять сенсацію там, де її немає. При цьому, він відмовився відповідати на питання журналістів стосовно того, чи хворіє чимось Дмитро. Нардеп наголосив, що некоректно обговорювати здоров'я іншої людини.

Чому я повинен коментувати дурниці, придумані вашими колегами, які роблять це вже протягом півроку? Ви думаєте, що, з огляду на пильний журналістський інтерес, єдине місце, де йому можна випити якісь таблетки або алкоголь, це Верховна Рада? Ви думаєте, що він для цього спеціально сюди приходить?- сказав нардеп.

Він також заперечує інформацію про те, що Дмитро Добкін придбав тур за 135 тисяч євро. За його словами, це була всього лиш одна з альтернативних пропозицій туристичної фірми.

Нагадаємо, у мережі набирає популярності відео з народним депутатом від фракції «Опозиційний блок» Дмитром Добкіним, який під час засідання парламенту замовив тур на 6 осіб вартістю 135 тисяч євро (3,5 млн грн). Отримавши підтвердження від агентства, він випив невідомий препарат, після чого почав дивно себе поводити.  

Читайте також: Семенченко закликав Добкіна скласти мандат через неадекватну поведінку