Київ
3 листопада 2016
Киянин не хотів відпускати 15-річну квартирантку, тому зачинився з нею в приміщенні
Аби визволити дівчину із полону, довелося залучити рятувальників.
news-image

Як повідомили у столичній поліції, вчора близько 16-ї години до Дніпровського управління поліції зателефонувала 36-річна мешканка Бориспільского району і повідомила про те, що її доньку – студентку медичного коледжу - незаконно утримують у квартирі на вулиці Бучми, передає «Є!»

І поки жінка їхала до Києва, на місце події вирушила слідчо-оперативна група.

Правоохоронці встановили, що протягом останніх двох місяців дівчина разом зі знайомою орендувала кімнату. Цього дня студентка вирішила виїхати з помешкання, але власник квартири, який був напідпитку, почав вмовляти її залишитися.

Отримавши відмову, чоловік розлютився, забрав ключі і почав примушувати її вживати разом із ним алкогольні напої, - повідомили у поліції.

Мирні переговори поліцейських із киянином позитивного результату не дали, тому двері квартири довелося відчиняти за допомогою рятувальників. Коли правоохоронці зайшли у помешкання, виявили залякану дівчину та затримали власника квартири.

Матеріали за цим фактом внесені до ЄРДР за ч. 1 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) КК України. За скоєння такого правопорушення передбачено до трьох років ув’язнення.

До речі, 51-річний затриманий раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

Читайте також: П'яна ДТП в Києві: ВАЗ протаранив Ауді, є постраждалі