Україна
4 листопада 2016
Пологовий будинок у Хусті шокував Україну (відео)
Після інспекції Ольги Фреймут на стан закладу звернули увагу обласні чиновники.
news-image

Ведуча програми «Новий інспектор Фреймут. Міста»  Ольга Фреймут на всю країну показала, як в хустівському пологовому будинку викидають використані голки просто на смітник, в яких умовах доводиться жити майбутнім матусям і як заклад поступово перетворюється на розсадник тарганів, передає «Є!» із посиланням на 1+1.

Вода подається до пологового будинку по годинах, а санітарний стан приміщень залишає бажати кращого, – обурюється Ольга Фреймут.

Після інспекції пологового будинку в місті Хуст на стан закладу звернули увагу обласні чиновники. Вони пообіцяли знайти гроші для ремонту, який тут не проводили близько сорока років.

 

Місцеві ЗМІ повідомили, що на реконструкцію водопровідно-каналізаційної системи обіцяють виділити 150 тис. грн. Ще 22 млн підуть на те, щоб ввести в експлуатацію новий корпус.

Нагадаємо, що 1-го листопада на 1+1 відбулася прем'єра проекту «Новий інспектор Фреймут. Міста», в якому Ольга Фреймут перевіряє міста України за п'ятьма критеріями – медицина, безпека, освіта, їжа та еліта населених пунктів.

У першому випуску програми телеведуча проінспектувала місто Хуст.

 

Читайте також: Скільки коштують «безкоштовні» концерти українських артистів на «день міста» і «свято села»?