Шоу-біз та культура
4 листопада 2016
Син Майкла Джексона вперше розповів, навіщо батько змушував його в дитинстві носити маску
Старший син поп-короля Майкла Джексона Прінс не публічна людина і нечасто спілкується із пресою.
news-image

Днями хлопець розповів про знаменитого батька. Зокрема, 19-річний Прінс згадав, чому батько змушував їх із сестрою Періс (молодша донька Джексона - прим. ред.) носити маски, передає «Є!», посилаючись The Los Angeles Times.

"Мій батько завжди говорив зі мною, як з дорослою людиною. На публіці нам надягали маски, і батько пояснив мені, що це для того, щоб ми могли жити власним життям", - поділився Прінс.

Хлопець зізнався, що вважав себе звичайною дитиною, яка нічим не відрізняється від інших, допоки не побачив фанатів батька.

"Я не думав про те, що інші діти живуть не так як я. Але одного разу я зрозумів, хто мій батько і зрозумів, що таке життя не у всіх. Я пам'ятаю, в Діснейленді я підійшов до вікна і побачив натовп фанатів, які махали мені і фотографували мене. Тоді я думав, що це нормально, і теж махав їм. І так було доти, поки я не побачив відео з його виступу, де люди непритомніли. І тоді я зрозумів, як багато його творчість означає для людей", - зізнався син поп-короля.

Не оминув увагою Прінс й скандал щодо розбещення неповнолітніх навколо батька.

"Для нас це було шоком. Але ми зрозуміли, що боротися з цим можна лише частково ігноруючи. Після його смерті я намагаюся вносити частину батька в усі свої сфери: починаючи від логотипу і назви моєї компанії, до використання його афоризмів. Зі смертю батька я, мої брат і сестра впоралися по-різному. Але чим старшим, тим кращим я стаю", - наголосив Прінс.

Хлопець розповів, що не збирається йти стопами батька і ставати музикантом. Натомість у 19 років у Прінса є власна компанія King's Son Productions, з якою вже відзняв два кліпи. 

"Всі думають, що я збираюся співати чи танцювати. Музика є важливою частиною мого життя, оскільки вона сильно вплинула на те, хто я є зараз. Але коли мій батько питав мене, чим я хочу займатися, я завжди відповідав, що продюсуванням і режисурою", - підсумував Прінс Джексон.