Суспільство
6 листопада 2016
Журналіст назвав наступного у черзі на смерть після «Мотороли»
Після Мотороли наступним може бути будь-хто
news-image

Після ліквідації терориста бойовика «ДНР» Арсенія Павлова з позивним «Моторола» наступним цілком може стати Михайло Толстих, відомий також як «Гіві».

Таку думку висловив на своїй сторінці у Фейсбук військовий журналіст Мирослав Гай.

Моторола і Гіві – абсолютно піарні персонажі, які командували своїми невеликими підрозділами, але останнім часом взагалі не брали участі ні в яких операціях. Командували, грубо кажучи, по телефону. Ці люди повинні були розрекламувати ідею цієї міфічної «Новоросії». Їх завданням було показати успішність людей, які з нічого відбулися в цій терористичній війні в Україні з боку Росії в якості найманців, – поділився думками Гай.

Він додав, що тепер такі люди виявились непотрібними. А все тому, що ідею «Новоросії» у Кремлі остаточно поховали.

Ніхто вже не приховує, особливо після того, як в ПАРЄ відверто назвали Росію військовим злочинцем, ці міфічні персонажі стали непотрібними. Думаю, що надалі матимемо справу тільки з приватними військовими компаніями і регулярними військами РФ. А такі персонажі, як Моторола, більше не потрібні. Вони є тільки зайвими свідками і людьми, які дискредитують РФ, показуючи, що вона має справу тільки з покидьками, наймає наркоманів, люмпенів та заселяє ними Донбас, – підкреслив журналіст.

Гай переконаний, що «Моторола» дуже нашкодив Росії тим, що займався вербуванням на Донбас найманців.

Був знищений шкідник, який вбивав і катував людей. Він приніс більше шкоди мирному населенню як піарний персонаж, тому що своєю рекламою закликав найманців і таких же жебраків росіян, як і сам, приїжджати в цю війну, тому що тут можна досягти якогось успіху і заробити гроші. Але тепер нехай ті росіяни подивляться, чим закінчиться історія кожного, хто підняв зброю в цій ганебній війні Російської Федерації проти України. Після Мотороли наступним може бути будь-хто. Особливо слід приготуватися Гіві, – підсумував журналіст.