Події
6 листопада 2016
«Врахуємо помилки України»: в Білорусі сказали, як зустрінуть садиста Мильчакова
Потрібно реагувати, наскільки дозволяють наші сили
news-image

У Білорусі будуть саботувати діяльність воював на Донбасі проти України командира загону російських нацистів "Русич" Алеко Мильчакова, який переїхав в країну для проведення "військово-патріотичних" тренувань з молодими білорусами.

Про це в коментарі "Обозревателю" сказав білоруський політик, прем'єр-міністр опозиційного об'єднання "Молодий фронт" Дмитро Дашкевич.

Тим більше, якщо він перетікає в фазу конкретної військової підготовки. Ми бачимо приклад України, яка довгий час закривала очі на всі ці міфічні освіти терористичних" ДНР ", які існували ще до кримських подій. А пізніше втілилися в такі криваві форми. Щоб до такого не доводити, то, звичайно, потрібно реагувати, наскільки дозволяють наші сили , - сказав Дашкевич.

За словами білоруського опозиціонера, якщо інформація про приїзд Мильчакова остаточно підтвердиться, то його об'єднання збирається саботувати діяльність російського терориста.

Відзначимо, що Мільчаков став відомий на всю Росію після того, як в 2012 році виклав в інтернет фото, де відрізає голову цуценяті і робить з нього шашлик, а також позує з прапором нацистської Німеччини.

Під час війни на Донбасі він відрізав вуха у вбитих українських солдатів, а також робив Селфі на тлі згорілих трупів. Фото своїх "подвигів" Мільчаков викладав в соціальні мережі.