Суспільство
7 листопада 2016
Дружина Олександра Турчинова мріє взяти участь у шоу «Льодовиковий період»
Ганна Турчинова також зауважила, що першою почала носити сукні від улюбленої дизайнерки Тимошенко.
news-image

Дружина секретаря РНБО Олександра Турчинова Ганна зізналася, що хоче взяти участь у танцях на льоду, але цього телешоу нема на вітчизняному телебаченні. Щодня вона катається з тренером, від якого у захваті. Але, каже, чоловік її зовсім не ревнує. Про це Ганна Турчинова розповіла у "Світському житті", передає «Є!» із посиланням на УП.

Днями дружина Турчинова презентувала у столиці компанію з виробництва сімейного кіно. З чоловіком жінка, звісно ж, радилася, перш ніж долучитися до цієї, за її словами, поки що неприбуткової справи.

Хочу сказати, що я не є продюсером, я просто допомагаю настільки, наскільки це можливо. Продюсер - це дуже гучно сказано, - зауважила Турчинова.

На зауваження про те, що вона вбрана у стилі Юлії Тимошенко в сукню від дизайнерки Айне Гассе, Турчинова сказала:

Я була першою клієнткою Айни, а вже потім з нею познайомила Юлію Володимирівну. Тому це мій стиль.

Також 46-річна Ганна Турчинова підкреслила, що ніколи не бажала сидіти вдома і бути домогосподаркою. Вона продовжує викладати в університеті.  Амбіцій відкрити щось своє у неї немає.

Я маю іншу амбіцію: хочу, щоб в нашій країні було шоу "Льодовиковий період", як в інших країнах. Хочу там взяти участь, - приголомшила зізнанням жінка та повідомила, що вже 8 років катається на льоду щодня з тренером.
Я вважаю, що мені просто бог послав партнера, і він же мій тренер. Зараз я катаю 9 обов'язкових танців, навіть стрибаю. Нічого страшного там немає, - розповіла жінка секретаря РНБО.

На запитання, чи роблять вони підтримки, Ганна зазначила:

Ні, підтримки не робимо. Врешті-решт, я прийшла не на партнері їздити, а кататися власними ногами.

Також жінку запитали, чи не ревнує чоловік до партнера.

Ні, чоловік не ревнує. Він знає, що я його люблю. Усі мої начальники в університеті – чоловіки, то що ж йому - до кожного ревнувати? Можна з глузду з'їхати, якщо до кожного ревнувати, - відрізала пані Ганна.

 

 
Читайте також: Нардеп, що не має нерухомості - Шухевич із запізненням подав е-декларацію