Події
7 листопада 2016
В Москві убитий дворазовий чемпіон світу з кікбоксингу
Підозрюваний у скоєнні злочину був затриманий на борту літака, що вилітав до Баку.
news-image

Співробітники московської поліції затримали за гарячими слідами жителя Північно-Кавказького регіону, підозрюваного у вбивстві дворазового чемпіона світу з кікбоксингу Джабраила Джабраїлова. Про це повідомило ТАРС джерело в правоохоронних органах, передає «Є!»

Як зазначила в свою чергу офіційний представник МВС Росії Ірина Вовк, підозрюваний був затриманий на борту літака, що вилітав до Баку.

Напередодні ввечері на парковці одного з торгових центрів в Південно-Західному окрузі Москви біля іномарки було виявлено тіло 29-річного чоловіка, який помер в результаті вогнепального поранення. Встановлено особу загиблого - це уродженець Північно-Кавказького регіону, дворазовий чемпіон світу з кікбоксингу, - сказала вона.

За словами Вовк, підозрюваним виявився знайомий загиблого - 31-річний уродженець Північно-Кавказького регіону.

За попередніми даними, чоловіки разом під'їхали на автомобілі до торгового центру, де в салоні машини у них виник конфлікт на фінансовому ґрунті.

В результаті зловмисник з пістолета Макарова, який він зберігав при собі незаконно, вистрілив в область грудної клітини своєму опонентові, а потім зник, - зазначила представник МВС.

За фактом злочину порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 105 КК РФ ("Вбивство") і ч. 1 ст. 222 КК РФ ( "Незаконний обіг зброї").

Читайте також: На Київщині 20-річний чоловік вбив власного брата