Резонанс
8 листопада 2016
«Всім доведеться звикнути, що я - український політик» - Саакашвілі відповів Порошенку
Як відомо, президент зазначив, що "після поразки партії Саакашвілі на виборах у Грузії він вирішив зайнятися політикою в Україні".
news-image

Президенту Порошенку чудово відомо, що я не брав безпосередньої участі в грузинських виборах, і не міг би цього зробити навіть при бажанні, так як я громадянин України. Так написав на сторінці у Фейсбуці губернатор Одеської області Михеїл Саакашвілі, коменуючи слова Порошенка про те, що "після поразки партії Саакашвілі на виборах у Грузії він вирішив зайнятися політикою в Україні", передає «Є!»

Хто, як не він, точно знає, що порівнювати мене з Деканоїдзе та іншими «запрошеними» грузинами не дуже коректно. Апелювати до мого походження - дуже схоже на методи Авакова і подібних діячів, а я б хотів, щоб Президент був вище цієї риторики.

Я приїхав в Україну приблизно в той же час, коли і мій інститутський однокашник Петро Порошенко, він з Молдови, а я - з Грузії, і звичайно, я вдячний йому за надане мені українське громадянство. Тож всім доведеться звикнути, що я - український політик і буду здобувати перемоги або терпіти поразки не в Грузії, а в Україні, - написав Саакашвілі.

Також він зауважив, що хотів піти у відставку ще 6 місяців тому, але Президет "умовив залишитися обіцянкою реформ".

Просто цього разу я вже не був схильний вірити обіцянкам і грузинські вибори тут ні до чого, - повідомив пан Саакашвілі.
Читайте також: Порошенко прокоментував відставку Саакашвілі
Читайте також: Опоненти Саакашвілі біля будівлі Одеської ОДА влаштували «народні гуляння» (фото, відео)