Політика
10 листопада 2016
Жорсткий конфлікт між Путіним і Трампом неминучий – екс-депутат Держдуми
На думку Іллі Пономарьова, ні за яких умов США не визнають анексію Криму Росією.
news-image

Російський політик, екс-депутат Держдуми РФ Ілля Пономарьов вважає, що Дональд Трамп, який переміг на виборах президента США, перегляне формат економічної допомоги Україні та неминуче вступить у жорсткий конфлікт із Путіним. Про це Пономарьов сказав на прес-конференції, передає «Є!» із посиланням на УНІАН.

За Трампа буде суттєво переглянуто параметри економічної допомоги. Я думаю, що вона сильно зміниться у своєму форматі, не в розмірі, - зазначив Пономарьов.

За його словами, Трамп не довіряє міжнародним інституціям, зокрема МВФ, Світовому банку, на тій підставі, що вони «показують низьку ефективність і велику схильність витрачати гроші на вітер».

Я думаю, що він ці підходи переглядатиме, - сказав Пономарьов.

На його думку, ні за яких умов США не визнають анексію Криму Росією.

Це неправильно - переносити передвиборчу риторику кандидатів на їх реальні дії як глави держави, і є помилкою їм ці слова пригадувати, - вважає Пономарьов.

Він прогнозує, що Трамп спробує домовлятися з Росією.

Швидше за все - деокупація Донбасу в обмін на нейтральний статус України, гарантії американців не приймати Україну в НАТО. Але ці домовленості довго не проживуть, обидві сторони один одного кинуть, - упевнений Пономарьов.

Він також вважає, що «кремлівським кандидатом» на президентських виборах у США була Хілларі Клінтон.

Весь світ був у полоні певних міфів. Я вважаю, що кремлівським кандидатом на цих виборах була пані Клінтон, а не Трамп. Перш за все, це штаб Клінтон розкручував історію, що Трамп - російський шпигун, - заявив Пономарьов.

На думку екс-депутата Держдуми, конфлікт між президентом РФ Володимиром Путіним і Трампом неминучий.

Цей конфлікт буде набагато жорсткішим, ніж конфлікт з Обамою. Хоч вони і не любили один одного, але це не виливалося в жорсткі дії, - додав Пономарьов.
Читайте також: Спецслужби побоюються передавати Трампу секретну інформацію - ЗМІ
Читайте також: Новий лімузин президента США вражає ціною
Читайте також: Як виглядає шикарний будинок Трампа? (фото, відео)