Суспільство
10 листопада 2016
«Ні церква, ні храм, ні готель» - журналісти показали будинок полтавського судді (фото, відео)
Сергій Гальонкін задекларував найбільший серед суддів Полтавщини будинок.
news-image

Заступник голови апеляційного суду Полтавської області Гальонкін Сергій Анатолійович задекларував найбільший серед суддів Полтавщини будинок площею 661 м2. Про це йдеться у розслідуванні Prosud, передає «Є!»

На запитання, звідки у звичайного судді кошти на такий будинок, пролунала класична відповідь:

Допомогла дружина та батьки.
Судячи з декларації, щонайменше останні три роки основний дохід родини – заробітна плата судді. Але ж утримання такої великої домівки також коштує чималих грошей, - зазначається у розслідуванні.

Крім того, Гальонкін будує дачу у Полтавському районі на цілих 9 паях землі, яка колись належала дачному кооперативу.

А ще суддя має квартиру та офіс в Полтаві і Києві, щоправда, записану на 70-річну тещу, а також 3 автомобілі та 2 мопеди.

До речі, маємо започаткування нової суддівської династії – старша донька Сергія Анатолійовича з 2015 року працює суддею Октябрського районного суду м. Полтави. А отже, зокрема винесені нею рішення можуть розглядатися її батьком, Сергієм Анатолійовичем, в апеляційному суді, - розповіли журналісти.

У Центрі протидії корупції вже прокоментували це відео.

Гальонкіна хата. Це - не церква. Не храм. Не готельний комплекс. Це - домівка судді. Заступника голови Апеляційного суду Полтавської області Сергія Гальонкіна. 4 поверхи, 660 кв.м.

 

Читайте також: Пенсіонер із «ДНР» пригрозив Ахметову розібрати його завод, якщо той перестане давати гуманітарку (відео)