Події
11 листопада 2016
На Миколаївщині сталось страшне ДТП: багато жертв
Загинула сім'я
news-image

Близько 09:00 год. 10 листопада 2016 року на автодорозі М-14 «Одеса–Мелітополь-Новоазовськ» у Миколаївському районі поблизу села Половинки зіткнулися автомобілі «ЗАЗ-1102» та «BMW», повідомляє Відділ комунікації поліції Миколаївської області, передає «Є!».

У результаті автоаварії на місці події загинув водій «ЗАЗ-1102» та його пасажири – жінка та дівчинка. Ще троє пасажирів цього ж автомобіля, жінка та двоє дітей, з отриманими тілесними ушкодженнями були доставлені до медичного закладу.

На місці події працюють слідчо-оперативна група Миколаївського відділення поліції, судово-медичні та автотехнічні експерти, а також рятувальники ГУ ДСНС в Миколаївській області.

Розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст.286 КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами», санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Призначено проведення експертиз, встановлюються обставини та причини автоаварії.

Читайте також: Троє загиблих та семеро травмованих - масштабне ДТП у Харкові