Події
11 листопада 2016
Закарпатською митницею керують «вінницькі» - Москаль
Також очільник Закарпаття повідомив, що зараз на митниці "реанімується" зруйнована схема сигаретного «бізнесу».
news-image

Губернатор Закарпатської області Геннадій Москаль стверджує, що не має жодного впливу на закарпатську митницю і нею зараз керують вихідці з Вінницької області. Про це йдеться на його особистій сторінці, передає «Є!»

Таким чином очільник Закарпаття відреагував на контрабанду електромобіля вартістю півмільйона гривень, "яку днями "не помітили" закарпатські митники".

Контрабанда електромобіля вартістю півмільйона гривень, яку днями «не помітили» закарпатські митники, – дуже промовистий факт для всієї Державної фіскальної служби.

Раніше, як тільки правоохоронці викривали митників на набагато менших порушеннях, пробалогівські ЗМІ кричали, що це «дахує» Москаль, котрий зробив начальником Закарпатської митниці ДФС свою людину – Колеснікова.

Повідомляю, що я митницю більше не «даХУЮ» (так в оригіналі - ред.), оскільки тепер кадри тут розставляють вінницькі, - йдеться у повідомленні на сайті Геннадія Москаля.

Зокрема, він зазначив. що в.о. начальника Закарпатської митниці Станіслав Балуєв раніше працював на Вінницькій митниці, заступник голови ДФС, який курирує митницю, Станіслав Продан – із Вінницької області, «смотрящий» за митницями радник голови Державної фіскальної служби Геннадій Романенко – з Вінницької області.

До речі, він кум голови митниці часів Януковича Ігоря Калетніка, котрий також із Вінниці, а зараз у бігах. Спочатку через митницю йдуть маленькі електромобілі, потім підуть звичайні автомобілі, а за ними – фури. Зараз на Закарпатській митниці вибудовується зруйнована схема сигаретного «бізнесу». І ніякої реакції на це із боку ДФС немає – ні відсторонень, ні дисциплінарних проваджень, - повідомив Геннадій Москаль.
Читайте також: Як Обама сміявся над президентськими амбіціями Трампа - відео 2011 року
Читайте також: Отримання Україною «безвізу» у лютому-березні наступного року є сумнівним
Читайте також: «Мені шкода, що люди так реагують» - 24-річна заступниця Авакова (відео)