Шоу-біз та культура
11 листопада 2016
Вагітна Ксенія Собчак розповіла, навіщо оголилася для глянцю
Телеведуча назвала кілька причин.
news-image

Вчора мережу несподівано сколихнула новина про Ксенію Собчак. На останньому місяці вагітності світська левиця оголилася для обкладинки російського глянцю, передає «Є!» із посиланням на Viva!

Багато колег тут же прокоментували знімок, висловивши різні думки стосовно сміливості Ксенії. Колега телеведучої по телеканалу «Дощ» Олег Кашин написав на своїй сторінці в Facebook «Нічого собі обкладинка», у відповідь на що Собчак розповіла публіці, чому зважилася на таку відверту фотозйомку:

Я ось знала, що Олегу сподобається точно.

А якщо серйозно, то мені потрібен був:

Стимул не розжиріти - ця зйомка вже на восьмому місяці та мені без зовнішнього стимулу не їсти після восьмої було важкувато;

Отримати на пам'ять геніальну фотосесію з улюбленим фотографом;

Стати першим головним редактором одного видавничого дому на обкладинці іншого - це реально безпрецедентно взагалі (!!) в світі глянцю, і я пишаюся цією ламкою стереотипів. Донателла Версаче, господиня бренду Versace, яка знімається в рекламі Givenchy, мене зрозуміє;

І так, крім Демі Мур це робили десятки голлівудських зірок, це певний жанр. Комусь подобається, комусь - ні. Мені хотілося показати, що вагітність - це красиво і «не хвороба», про це я ще напишу обов'язково потім. Так що, ось така остання гастроль вийшла, - написала Ксенія.

Читайте також: Голова “Укрзалізниці” Бальчун йде у відставку
Читайте також: Закарпатською митницею керують «вінницькі» - Москаль
Читайте також: У М'янмі з неба упав таємничий металевий об'єкт
Читайте також: Як Обама сміявся над президентськими амбіціями Трампа - відео 2011 року