Шоу-біз та культура
11 листопада 2016
Перший коментар Анджеліни Джолі після розлучення з Бредом Піттом
Джолі отримала повну тимчасову опіку над усіма 6 дітьми.
news-image

Днями відбулося відразу кілька подій по темі «розлучення Бреда Пітта і Анджеліни Джолі»: по-перше, поліція закрила кримінальну справу про жорсткому поводженні Бреда з дітьми, по-друге, він вперше за довгий час з'явився на публіці, ну а по-третє, Джолі вперше прокоментувала сформовану ситуацію за допомогою заяви, передає «Є!».

У ньому актриса і її офіційний представник сказали наступне:

«Турбота відповідних органів у тому, щоб діти були у безпеці і в кращих умовах. Як ми вже говорили, з їх допомогою вдалося підписати угоду, завдяки якому будуть враховані всі інтереси дітей. З самого початку Анджеліна говорила, що зробить все, щоб захистити дітей і піклуватися про їх здоров'я. Зараз, через 8 тижнів перебування під наглядом соціальної служби і далеко від батька, вони нарешті починають потихеньку приходити в себе і стали набагато щасливішим».

Ще один момент: за рішенням суду, Джолі отримала повну тимчасову опіку над усіма 6 дітьми. Тим не менш, минулого тижня в одному з авторитетних американських таблоїдів з'явилася інформація про те, що Меддокс і Шайло Джолі-Пітт не хочуть жити з матір'ю і прохають Анджеліну дозволити їм залишитися у Бреда.