ТОП-10 корисних безкоштовних додатків для Google Android
На сьогоднішній день Android можна визначити як найкращу і одну з найпоширеніших операційних систем для смартфонів.
news-image

Така популярність ОС пов'язана з деякими чинниками, пише "Єдність.інфо".

По-перше, багатьох своїх конкурентів, зокрема Windows Mobile, Google Android обходить за можливостями, характеристиками і зручностю, простоті у використанні.

По-друге, для Android є безліч додатків, які підійдуть і сподобаються навіть найвибагливішим користувачам.

Ще один плюс Android полягає в тому, що у фірмовому інтернет-магазині Google Play (раніше цей магазин називався Android Market) є великий перелік абсолютно безкоштовних додатків. Також можна відзначити, що стосовно додатків для Google Android користувачі можуть використовувати не тільки мобільний варіант на смартфонах, але і на своєму ноутбуці або ж комп'ютері.

Кількість додатків щодня зростає, і все частіше користувачі шукають корисні безкоштовні програми для своїх смартфонів, заходячи на форум android. Ось для цього і був складений ТОП-10 корисних безкоштовних додатків для Google Android.

1. Соціальні мережі

Такі як «ВКонтакте», «Однокласники», Facebook, «Твіттер» і так далі, є найпопулярнішими безкоштовними додатками, які дають можливість бути на зв'язку зі своїми друзями і не тільки: переглядати новини, дивитися відео та слухати аудіо, а також ділитися своїми оновленнями, файлами, використовувати улюблені програми.

2. Skype

Дана програма теж забезпечує безперервність спілкування з друзями. Вона відрізняється від так званих соціальних програм тим, що головні її функції - це голосова та відеозв'язок. Також можна обмінюватися повідомленнями, файлами. Слід зазначити, що деяких користувачів Skype привертає ціна дзвінків на телефони як стаціонарні, так і мобільні.

3. Opera Mini

Це браузер, який дає можливість економити трафік, він дозволить швидко завантажувати сторінки, і так само простий у використанні.

4. Сканер штрих-кодів і QR-сканер

Безкоштовних додатків з такими функціями на Google Play досить багато, що дає можливість вибору із запропонованих продуктів. Ця програма сканує і розпізнає інформацію за допомогою штрих-коду з використанням камери на смартфоні. Існує можливість створення своїх штрих-кодів і QR-кодів.

5. Яндекс. карти

Дуже потрібний додаток для автомобілістів. Крім самої карти, тут можна знайти поточну інформацію про пробки.

6. 2ГІС-карти і довідники

Крім карти містить інформацію про компанії, телефонних номерах, часу роботи та багато іншого.

7. Clean Master (диспетчер задач)

Додаток може прискорити роботу смартфона, очищає операційну пам'ять, видаляє невживані файли, а також захищає від шкідливих програм.

8. WiFi Manager

Допомагає виявити, підключитися і управляти мережами.

9. CM антивірус & app lock

Захищає від вірусів смартфон, а також володіє функцією виявлення телефону в разі його втрати або крадіжки, і дає можливість заблокувати його дистанційно.

10. Adobe Reader

Додаток для відкриття файлів PDF, дозволяє швидко відкривати такі файли, здійснювати по ним пошук, збільшувати сторінки тощо.