Україна
13 листопада 2016
Снігопади в Україні продовжаться до 17 листопада,- синоптики
З 14 по 15 листопада призупинять навчальний процес в навчальних закладах.
news-image

В Україні 14-17 листопада очікується сильні снігопади і хуртовини, снігові замети, мокрий сніг з дощем і налипання мокрого снігу, на дорогах місцями ожеледиця. Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

Комунальні підприємства Києва підготували 600 одиниць техніки для прибирання снігу. Також планується облаштувати 20 спеціальних постів на спусках-підйомах з тягачами для допомоги в здійсненні руху транспорту. Роботу цих постів буде забезпечувати патрульна поліція, інформує «Є!» з посиланням на Ліга.Новоти.

Крім того, з 6:30 14 листопада обмежено в'їзд габаритного транспорту в столицю.

Івано-Франківська обласна державна адміністрація прийняла рішення призупинити навчання в школах через негоду до 15 листопада.

"Прийнято рішення про призупинення навчального процесу з 14 по 15 листопада в дошкільних навчальних закладах, школах, закладах професійно-технічної освіти, а також рекомендувати коледжам і університетам вжити подібних заходів", - сказано в повідомленні ОДА.

Національна поліція України нагадує, що в умовах низьких температур водіям необхідно звертати особливу увагу на підготовку до поїздки на далекі відстані: обов'язково використовувати гуму з зимовим протектором, перевіряти технічний стан своїх автомобілів, заряд акумулятора, тиск в шинах і електрику, наявність засобів для буксирування, по можливості антипробуксовочних ланцюгів.

Необхідно обов'язково мати з собою теплі речі та інші засоби, які можуть знадобитися в разі виникнення небезпечної ситуації.