Суспільство
14 листопада 2016
«Мені сказали, що я винен Рудьковському 200 млн дол. Били. Тримали в підвалі» - екс-директор «Укргазвидобування» розповів, як нардепи ділили бізнес (відео)
Семінський став жертвою конфлікту депутатів, які не поділили прибуток "Укргазвидобування".
news-image

Майже 5 років тому з-під власного будинку в Києві групою людей був викрадений генеральний директор найбільшої в Україні приватної газодобувної компанії "Укргазвидобування" Олег Семінський. Його вивезли далеко за місто, сховали в камері, жорстоко побили і відразу висунули вимоги і назвали зацікавлену ​​особу, передає «Є!» із посиланням на Цензор.нет.

Викрадачі назвали ім'я Миколи Рудьковського і заявили, що Семінський винен йому 200 мільйонів доларів.

За відмову перевести вказану суму Семінському погрожували вбивством. Три з половиною роки ні слідство, ні родичі не могли знайти Семінського і вже практично втратили надію на те, що він живий.

Весь цей час главу "Укргазвидобування" тримали в нелюдських умовах в підвалі.

У мене була інструкція, що я весь час лежу. Не міг навіть сидіти тому, що вони це забороняли. Як тільки я намагався сідати - вони заходили й били. Звучала чітка інструкція не піднімати маску і найжорстокіші півтора роки я провів закованим, лежачи, в масці, в абсолютно повній темряві, з волоссям 50 сантиметрів і нігтями десь по десять сантиметрів. Відчував себе просто якимось фізіологічним матеріалом, - розповів Семінський.

Після Революції Гідності за справу взялися "важняки" ГПУ, і через деякий час викрадачі викинули ледве живого Семінського в лісопосадці біля однієї з автозаправок.

Слідство встановило пряму причетність до злочину Миколи Рудьковського, який на рівних паях володів підприємством з іншим народним депутатом Нестором Шуфричем. Семінський став жертвою конфлікту депутатів, які не поділили прибуток "Укргазвидобування".

Читайте також: Марушевська йде з посади
Читайте також: Перша дружина Трампа хоче стати послом США в Чехії
Читайте також: У міжнародних ЗМІ з'явилося повідомлення про розлучення Клінтонів