Політика
14 листопада 2016
«До Москви літають не лише нардепи з Опоблоку» - Геращенко
На її думку, «всередині фракцій необхідно провести наради і запитати, які вказівки політики там отримують».
news-image

Перший віце-спікер Верховної Ради України Ірина Геращенко вважає за необхідне провести наради фракцій щодо мети поїздок їхніх депутатів до Москви. Про це вона сказала під час засідання Погоджувальної ради лідерів фракцій та голів комітетів парламенту, передає «Є!» із посиланням на УНІАН.

Геращенко зазначила, що підтримує усі заяви щодо того, що в умовах війни з Російською Федерацією усім потрібно «дотримуватися політичної гігієни».

Як людина, яка кожні два тижні їздить до Мінська, я хочу поінформувати вас, що в цих літаках до Мінська із політиків літаю тільки я. І дуже часто я зустрічаю там представників багатьох фракцій, в тому числі з опозиції, демократичної, які потім пересідають в літаки до Москви, - сказала депутат.

На її думку, «всередині фракцій необхідно провести наради і запитати, що ці шановні політики роблять в Москві, які вказівки вони там отримують».

Крім того, Геращенко сказала, що її турбують акції, які проводяться біля будівлі Національного банку.

Ми бачили, що їх організовують представники фракції «Опозиційний блок». Я б хотіла так само, як дуже багато, думаю, українських політиків, зрозуміти, чому поряд із представниками «Опозиційного блоку» там стоїть перший номер списку «Батьківщина» (Надія Савченуо -ред.) - поряд з представником «Опоблоку» (колишнім членом, вийшов з фракції у червні 2016 – ред.) Мураєвим. І чи це є узгоджена позиція, чи це самостійна позиція? - додала депутат.

В свою чергу, лідер фракції «Батьківщина» Юлія Тимошенко на це відповіла, що її фракція наполягає, аби у вівторок парламент розглянув низку законопроектів щодо тарифів, а також блок питань щодо аграріїв.

Читайте також: «Мені сказали, що я винен Рудьковському 200 млн дол. Били. Тримали в підвалі» - екс-директор «Укргазвидобування» розповів, як нардепи ділили бізнес (відео)
Читайте також: Водієві Омельченка, що винен у смертельній аварії, дали термін
Читайте також: Марушевська йде з посади
Читайте також: Перша дружина Трампа хоче стати послом США в Чехії