Резонанс
14 листопада 2016
Деканоїдзе заявила про відставку
Про це вона повідомила на брифінгу.
news-image

Глава Національної поліції України Хатія Деканоїдзе щойно заявила про свою відставку, передає «Є!»

Про це вона повідомила на брифінгу.

Хатіа Деканоїдзе зазначила, що зробила на своїй посаді все, що змогла і зауважила, що, незважаючи на всі зусилля, у поліції поки не вдалося викорінити корупцію.

За минулий рік було відкрито понад 1 тис справ проти корупції в органах поліції, поліцейських в тому числі, стосовно вищих посадових осіб, - сказала вона.

Також Хатія Деканоїдзе заявила, що політики втручаються в роботу Національної поліції.

Деканоїдзе вважає, що найближчим часом має пройти прозорий конкурс на посаду Глави Нацполіції. І зауважила, що першого заступника глави Нацполіції Вадима Трояна вона не бачить на цій посаді.

Обирати нових кандидатів – не моя прерогатива. Я не бачу, що Вадим Троян політично незалежна людина, тому я особисто, як громадянка України, не бачу його новим головою, - сказала вона.

У Грузії Деканоїдзе з 2007 по 2012 роки займала посаду ректора Академії поліції Міністерства внутрішніх справ країни. З липня по жовтень 2012 року була міністром освіти і науки Грузії.

Пост глави Нацполіції Деканоїдзе займала з 4 листопада 2015 року. До цього вона була радником глави МВС Арсена Авакова.

 

Читайте також: Марушевська йде з посади
Читайте також: «Мені сказали, що я винен Рудьковському 200 млн дол. Били. Тримали в підвалі» - екс-директор «Укргазвидобування» розповів, як нардепи ділили бізнес (відео)
Читайте також: Саакашвілі спустився до нас не з Грузії, а з космосу - Коломойський