Резонанс
15 листопада 2016
Чиновниця, звільнена за еротику в Мережі: «Відверті фото більше не викладаю»
Скандал з новим заступником міністра МВС триває.
news-image

Громадськість розділилася: або обурюється, або захищає Анастасію Дєєву, відверті фотографії якої розлетілися по Мережі. Як пов'язати милі пустощі на камеру з призначеннями на державні посади? Про це розпитали фігуранток минулих ексцесів з відвертими фотографіями, передає «Є!», з посиланням на kp.ua

Пішла, щоб не хвилювалися батьки

У березні 2013 року прес-секретарем прокурора Сум призначили Юлію Недокус. І тут же в Мережі знайшлися фото дівчини, де вона, спираючись на бампер позашляховика, демонструє п'яту точку, прикриту коротким білим платтям. Практично відразу після еротичного скандалу Юлія Недокус звільнилася. Як розповіла сама дівчина, написати заяву про звільнення було її власним рішенням.

У прокуратурі мене не утримували. Я ж не хотіла хвилювати своїх батьків, вони тоді переживали дуже. А сама я взагалі не переживала через ці фото. Там не було нічого страшного, і я в цьому нічого поганого не бачу. Вульгарності в моїх фото немає. Я розумію, якби була дівчина, яка не займається спортом або з сигаретою і пляшкою ... А красиве тіло можна і показати, - вважає Юлія Недокус.

І додала, що зараз у неї все чудово, як, власне кажучи, було і тоді. Правда, ніяких відвертих фотографій в Мережу вона більше не викладає.

До речі, в прокуратурі Сум про Юлію відгукуються тепло: дівчина була професійною і показала себе з хорошого боку.

Ганьба для всього МВС

У випадку з помічницею депутата від Радикальної партії громадськість обговорювала її форми, а не фотографії в стилі дешевого порно.

У минулому році пишні форми Валерії Єгорової, помічниці депутата від Радикальної партії Сергія Скуратівського, вразили уяву українців. За кустодієвської форми дівчину визнали справжньою секс-бомбою політики. Як розповіла сама Валерія, її скандал не був пов'язаний з посадою.

У моєму випадку громадськість обговорювала мої форми, а не фотографії в стилі дешевого порно. Хотілося б вірити, що на фото не Дєєва, тому що я вірю в перспективну молодь і хочу бачити в парламенті і в міністерствах не тільки старих злодійкуватих чинуш, а й молодих свіжих реформаторів. Але якщо на фото все-таки вона, то це, звичайно, сором і ганьба для всього МВС, - розповіла Валерія Єгорова.
Читайте також: “Автомайдан” вимагає негайної відставки Авакова