Політика
15 листопада 2016
Ляшко стверджує, що Шухевича хотіли змусити ініціювати імпічмент президента
Лідер радикалів пояснив, звідки у нього документ про імпічмент Порошенку.
news-image

Голова фракції Радикальної партії Олег Ляшко заявляє про спроби примусити депутата Юрія-Богдана Шухевича ініціювати початок процедури імпічменту щодо Президента Петра Порошенка. Про це він повідомив журналістам, передають Українські Новини, повідомляє «Є!»

Це була низька спроба використати літню людину та вручити йому документи на імпічмент президента,- сказав Ляшко.

Лідер фракції заявив, що під час надання слова з трибуни Шухевичу, якого супроводжував депутат від фракції "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" Сергій Євтушок, невідомі намагалися передати Шухевичу проект постанови про імпічмент для оголошення. Після припинення такої спроби депутатами РП документ був вилучений і продемонстрований іншим депутатам.

Саме після цього інциденту стався конфлікт депутатів із невідомим, якого радикали означили як помічника колишнього глави Адміністрації Президента, представника України у підгрупі з гуманітарних питань тристоронньої контактної групи з врегулювання конфлікту на Донбасі Віктора Медведчука.

На фотоматеріалах Українських Новин видно, що Ляшко демонстрував своїм колегам документ, при цьому щось емоційно їм пояснюючи.

Документ є проектом постанови Ради, в якому пропонується розпочати процедуру імпічменту Порошенко, а також створити тимчасову слідчу комісію з розслідування дій Президента.

Ляшко заявив про намір передати документ у правоохоронні органи і просив забезпечити належну охорону життя і здоров'я Шухевича.

Читайте також: Ляшко заявив, що Шухевича хочуть вбити
Читайте також: В Раді побилися Ляшко і Мосійчук
Читайте також: Голови райадміністрацій Одещини йдуть у відставку