Суспільство
16 грудня 2014
Чим годують в Google: фото їжі з 30 ресторанів і кафе в головному офісі компанії
У головному кампусі Google в Маунтін-В'ю в Каліфорнії налічується від 25 до 30 (Google не називає точну цифру)
news-image

У головному кампусі Google в Маунтін-В'ю в Каліфорнії налічується від 25 до 30 (Google не називає точну цифру) різних ресторанів, кафе, суші-барів, їдалень, трактирів та інших місць, в яких співробітники компанії можуть поснідати, пообідати, повечеряти і просто перекусити.

Про ці заклади ходять легенди. І так, вся ця їжа для співробітників компанії безкоштовна, а сторонніх людей обслужать тільки в тому випадку, якщо їх запросив хто-небудь з Google. Чужим залишається лише дивитися на фото і намагатися не вдавитися слиною.

Ретельно поснідати можна, наприклад, в Crave Cafe. Скажімо, омлетом з овочами, шинкою і сиром, поданим з рисом, картоплею і шрірачей (тайський соус).

Або смаженим курчам в Steam Café

Якщо м'ясо - не ваш коник, то в Slice Cafe можна знайти відмінні вегетаріанські страви. Наприклад, салат з мигдалем, насінням соняшника, горіхами кешью, м'ятою, агавою, чорною смородиною, ожиною та полуницею.

У ReFuel Cafe (відмінне назву, до речі) теж подають прекрасні салати, наприклад - з куркою, мигдалем і спаржею.

Але вистачає в Google і місць, де можна себе побалувати більш багатої вуглеводами їжею. В Cafe Masa роблять, мабуть, кращі тако і буріто, не кажучи вже про енчілади з куркою.

У Nourish Cafe - смажене м'ясо з підсмаженою картоплею, спаржею і соєвими макараномі з сиром.

У Root Cafe подають лобстери.

У Stock Market - свинину з салатом з хіками.

В Cafe Moma люблять усі корейське. Наприклад, смажене м'ясо з пібімпап, традиційним корейським блюдом з рису і овочів.

Японсько-гавайської тушонки можна покуштувати в Long Life Cafe. Тільки це не та тушонка, що у нас в банках. Це холодні закуски з рису і меленого м'яса, загорнуті водоростями - як суші, тільки без риби.

За справжньої японської їжею треба йти в Testuwan Atom Cafe. Там тобі подадуть суп місо зі свининою, грибами, водоростями, халапеньйо (перець чилі) і кимчхи (гострі овочі).

Індійська - в Cafe Baadal, єдиному ресторані Google, де столик можна зарезервувати заздалегідь і тебе будуть обслуговувати справжні офіціанти. Підходить для офіційних обідів.

У Yoshka's Cafe (раніше - No Name Cafe) подають різну їжу, включаючи й, наприклад, ось це піпіраде (пюре з помідорів, перцю і збитих яєць) з рибою. До речі, кафе перейменували на честь першої собаки Google, яка належала восьмому за рахунком співробітнику Google, Урсу Хелзлу (Urs Hölzle).

А найперший і найбільший - а тому досі найпопулярніший - ресторан Google носить назву Charlie's Cafe, на честь першого шеф-кухаря Google Чарлі Айерса (Charlie Ayers). Меню в ньому дуже різноманітне.