Політика
17 листопада 2016
В Дєєвої «знайшовся» всього лише рік трудового стажу
Новий заступник міністра внутрішніх справ 24-річна Анастасія Дєєва не має стажу державної служби, і ніколи раніше офіційно не працювала в Міністерстві внутрішніх справ України.
news-image

Однак у своїй біографії Дєєва вказує 7 років трудового стажу. Копія офіційної Біографічної довідки Дєєвої, надана Департаментом персоналу МВС, передає «Є!», посилаючись на Українські Новини.

Згідно з документом, з вересня 2009 по червень 2015 року Анастасія Дєєва була студенткою бакалаврату та магістратури Київського національного університету ім.Шевченка.

У той же час, з травня 2013 року, будучи студенткою 4 курсу, Дєєва влаштувалася на роботу в Департамент секретаріату Міністра закордонних справ України за цивільно-правовим договором. Там вона безперервно працювала до березня 2014 року.

Крім того, згідно з документом, заява Дєєвої про те, що в 2015-2016 роках вона працювала помічником заступника міністра МВС, не підтвердилося.

Також у біографічній довідці зазначено, що Дєєва з червня 2015 року по червень 2016 року працювала радником з комунікацій реформування поліції в програмі Департаменту юстиції США Engility Corporation Program ICITAP. Також з червня по жовтень 2016 року працювала радником з питань проектної діяльності в Міністерстві внутрішніх справ ICITAP.

Крім того, в документі також відсутні дані про те, що Дєєва працювала в Швеції, про що вона неодноразово заявляла в інтерв'ю пресі.