Політика
20 листопада 2016
Нардеп від партії БПП прокоментував конфлікт між Юлією Тимошенко і Олегом Ляшком
«Діти загризають або виганяють зі зграї своїх старих батьків. Це закон природи і української політики»,- таке порівняння висунув Нардеп Олег Барна.
news-image

Нардеп від партії БПП Олег Барна прокоментував конфлікт між лідером «Батьківщини» Юлією Тимошенко і главою Радикальної партії Олегом Ляшком

Про це політик написав у своєму facebook, інформує «Є!» з посиланням на Politeka.

«Гризня між Тимошенко і Яценюком, а тепер між Тимошенко і Ляшком – це гризня за владу всередині зграї, так як всі вони вихідці з однієї зграї під назвою “Батьківщина”. Це гризня за лідерство між старою вовчицею в політиці і дорослими і жадібними шакалятами. Діти загризають або виганяють зі зграї своїх старих батьків. Це закон природи і української політики. Кого собі виховала – то і отримала. Таке життя», – написав нардеп.

Тимошенко в свою чергу заявила, що проти неї розгорнута брудна кампанія – але вона прощає кривдникам.Нагадаємо, раніше Ляшко зажадав від президента Петра Порошенка позбавлення громадянства Тимошенко в зв’язку з тим, що вона нібито використовувала нардепа-радикала Юрія Шухевича і поставила його життя під загрозу. Потім він викликав Тимошенко на “публічні дебати”. Він стверджував, що Тимошенко має “залізні, незаперечні факти багаторічного співробітництва з Путіним” і назвав її “нафталіновою московської зозулею”.

Як відомо, на початку політичної кар’єри Ляшко був у складі партії Тимошенко – тоді ще під назвою БЮТ.