Наука та технології
21 листопада 2016
Власникам iPhone безкоштовно замінять акумулятор
В деяких смартфонах iPhone 6s виявлена технічна проблема.
news-image

Фахівці Apple виявили технічну проблему в деяких смартфонах iPhone 6s. Компанія вже запустила спеціальну сервісну програму з безкоштовної заміни акумуляторів, щоб усунути несправність в "проблемних" пристроях, передає «Є!»

Експерти Apple з'ясували, що деякі пристрої iPhone 6s можуть відключатися. Це не торкається питань безпеки і стосується обмеженої кількості гаджетів, які були зроблені в період з вересня по жовтень 2015 року, - сказано на сайті виробника.

Якщо користувач зіткнувся з подібною проблемою, йому необхідно відвідати авторизований сервісний центр або роздрібний магазин Apple, щоб підтвердити своє право на участь в сервісній програмі.

Фахівці визначили, що причиною самостійного виключення деяких iPhone 6s є проблема з акумулятором. З цієї причини в рамках сервісної програми буде безкоштовно замінений саме цей компонент пристрою. У разі, якщо гаджет має будь-які пошкодження, які ускладнять заміну батареї, необхідно вирішити це питання заздалегідь.

Раніше фахівці Apple з'ясували, що деякі власники iPhone 6 Plus можуть зіткнутися з проблемою мерехтливого дисплея і перебоями в роботі функції Multi-Touch після того, як пристрій упаде на тверду поверхню. Для усунення цієї несправності також була запущена спеціальна програма.

Читайте також: Жителі Севастополя подали до суду на ФСБ
Читайте також: «Залізний трон» із АТО продано на аукціоні (відео)
Читайте також: На кордоні поляк на смерть збив українця